Vlaggenleverancier heeft het

Reading time:

hier worden beachvlaggen aangebodenZomaar even drie webshops waarop het mogelijk is om vlaggen te bestellen: onlinevlaggen.nl, 123vlaggen.nl en vlaggenleveranier.nl. Op het oog lijkt het of het niet veel uitmaakt waar u uw vlaggen aanschaft, maar tussen bijvoorbeeld de drie bovenstaande bedrijven schuilt wel degelijk een verschil. Het aanbod van http://www.vlaggenleverancier.nl/beachvlaggen/ is namelijk een stuk toereikender.

 

Websites vergelijken

Het is voor een buitenstaander als ik natuurlijk niet zo gemakkelijk om websites met elkaar te vergelijken als er één, specifiek product wordt verkocht. In dit geval is dat product dus de vlag. Eerlijk gezegd heb ik niet zoveel verstand van vlaggen of anders gezegd: het is voor mij moeilijk om aan te geven waarin vlaggen van elkaar kunnen verschillen. Ik heb me, bij het vergelijken van de verschillende websites, dus ook maar gefocust op de prijs. Dat is natuurlijk altijd een goede graadmeter bij het vergelijken van producten.

 

Onlinevlaggen.nl en 123vlaggen.nl

Eerst maar even de eerste twee websites beoordelen op het assortiment. Veel verschillende vlaggen zijn hier te koop: van nationale vlaggen tot reclamevlaggen voor bedrijven. Maar als ik de derde website er bij pak, http://www.vlaggenleverancier.nl/beachvlaggen/, verbleekt het assortiment van de eerste twee websites. http://www.vlaggenleverancier.nl/beachvlaggen/ biedt namelijk vlaggen voor iedereen. Ook producten als gevelbanieren en spandoeken zijn hier te koop. Naast vlaggen als reclamevlaggen, kioskvlaggen, nationale vlaggen en andere vlaggen.

 

Prijsniveau op http://www.vlaggenleverancier.nl/beachvlaggen/

Daarnaast liggen de prijzen op http://www.vlaggenleverancier.nl/beachvlaggen/ gemiddeld genomen een stuk lager. Laten we voor het gemak eens kijken naar de beachvlaggen van http://www.vlaggenleverancier.nl/beachvlaggen/. Deze vlaggen, die zich kenmerken door een kromme ‘mast’ (deze is gemaakt van wat flexibeler materiaal), vindt u op stranden. Maar ook op andere locaties kunt u deze beachvlaggen tegenkomen. Enfin, terug naar de prijzen van deze vlaggen. Klik een willekeurige beachvlag op http://www.vlaggenleverancier.nl/beachvlaggen/ aan en vergelijk een soortgelijke vlag op één van de andere websites. U zult direct zien dat de vlag op http://www.vlaggenleverancier.nl/beachvlaggen/ net een tikkeltje goedkoper is. Daarnaast valt een ander ding op: het aanbod van vlaggen, in dit geval dus beachvlaggen, is veel groter dan op 123vlaggen.nl en onlinevlaggen.nl. Meer keus, wat er voor zorgt dat u altijd een (beach)vlag vindt die het beste bij u past.