Uitgelegd: de prenatale vaderschapstest

Reading time:

deze site biedt prenatale vaderschapstesten aanSteeds vaker verschijnen er in de media berichten over de prenatale vaderschapstest, maar heeft u een idee wat deze test nou precies inhoudt? Veel mensen waarschijnlijk niet, vandaar dat ik in mijn blog van vandaag aandacht besteed aan de prenatale vaderschapstest. Dat zal ik doen aan de hand van de prenatale vaderschapstest die je kunt kopen via http://www.dna-test.nl/prenatale-vaderschapstest.html.

 

Prenatale vaderschapstest: de eerste kenmerken

Ik zal u eerst even wat meer informatie verschaffen over deze test. Het principe van de prenatale vaderschapstest is eenvoudig, maar klinkt wel heftig. Zo wordt er bij de moeder bloed afgenomen om daaruit het DNA van het kind te isoleren. Dat klinkt als een risicovolle onderneming, maar niets is minder waar. Uw kindje kan in dit geval echt niets overkomen. Op het DNA materiaal van het kindje kan vervolgens een prenatale vaderschapstest uitgevoerd worden, die u uiteindelijk dus meer duidelijkheid geeft over de vraag: wie is de vader van mijn kindje?

 

Geen overbodige vraag

Want die vraag leeft onder wat vrouwen. Vaak zijn dit vrouwen die ongewenst zwanger geraakt zijn. Op het moment dat je een zwangerschap plant, ben je namelijk vaak met een vaste partner. Dat je dan seks hebt met een andere man, is niet aannemelijk. Maar het kan dus zijn dat je zwanger wordt, terwijl je dit niet hebt gepland. Het kan dan ook zomaar zo zijn dat u in die periode met meerdere mannen het bed gedeeld heeft. Het is dus nooit een overbodige vraag om in zo’n situatie na te gaan wie de vader van het kindje is.

 

Voordelen

Terug naar de prenatale zwangerschapstest. Het grootste voordeel van deze test is dat u al tijdens de zwangerschap kunt nagaan wie de vader is. Dat doet de naam van de test, die in Jip en Janneke taal betekent dat uw tijdens de zwangerschap al test, natuurlijk al vermoeden. Vanaf de negende week van de zwangerschap is het al mogelijk om de test uit te voeren (een ander voordeel dus). Daarnaast is een groot voordeel dat het DNA niet direct bij de baby wordt weggehaald, maar via de moeder. Hierdoor hoeft er dus niet aan het kindje gezeten te worden, terwijl de uitkomst altijd hetzelfde blijft. Overigens is de garantie 99,9 procent, maar dit kunt u eigenlijk wel zien als honderd procent. In de medische wereld is het namelijk altijd zo dat er ruimte gelaten wordt voor een afwijking (in dit geval dus de 0,01 procent).

 

Handige adressen voor de prenatale zwangerschapstest

Om een prenatale zwangerschapstest uit te voeren, diende u vroeger altijd naar de  huisarts te gaan. Het kon zelfs zijn dat hij u dan doorverwees naar het ziekenhuis. Die tijden zijn echter veranderd, want nu is het ook mogelijk om online zo’n test te bestellen. De website waar dit kan is http://www.dna-test.nl/prenatale-vaderschapstest.html. Op http://www.dna-test.nl/prenatale-vaderschapstest.html staat ook nog meer informatie over de test. De prijs ligt net onder de 1500 euro. Een hoop geld natuurlijk, maar vaak is het dat bedrag wel waard. De onzekerheid waarin je kan verkeren als je niet weet wie de vader is, kan tergend zijn. Ga dus snel naar http://www.dna-test.nl/prenatale-vaderschapstest.html of bestel de test via http://www.dna-test.nl/prenatale-vaderschapstest.html.