Reclamedoeken via Spandoekkerij

Reading time:

De markt voor reclamedoeken wordt met het jaar groter. Steeds meer aanbieders bieden via webshops reclamedoeken aan tegen goede tarieven. In dit artikel probeer ik wat verschillende aanbieders van reclamedoeken op een rijtje te zetten. Van alle aanbieders komt Spandoekkerij.nl het beste uit de bus.

 

Een grote markt

Dat de markt op het gebied van spandoeken, reclamedoeken en bijvoorbeeld vlaggen groot is, bevestigen zoektermen als ‘spandoeken’, ‘reclamedoek’ en ‘reclamevlaggen’ op Google. Een ellelange lijst met adressen waar u deze producten kunt aanschaffen, komt direct naar voren. Tot aan de laatste pagina treft u bedrijven die met alle liefde spandoeken en vlaggen voor u ontwerpen.

 

Zomaar een greep

Zomaar een greep aan het aanbod van reclamedoeken. Zo is er een website met de naam 123vlaggen.nl en ook de website spandoeken.com is een partij die u graag verder helpt. Een nog grotere partij (als ik er vanuit moet gaan dat een hogere zoekterm een betere en grotere organisatie is) is Reclamekanon. Op reclamekanon.nl kunt u diverse varianten van doeken laten ontwikkelen. Zelfs mooie reclame- en kioskvlaggen kunt u via dit adressen laten maken.

 

Op de eerste pagina

Een andere webwinkel die naar voren komt op de eerste pagina met de zoekresultaten, is spandoekkerij.nl. Eerlijk gezegd had ik nog nooit van dit bedrijf gehoord, maar wat ik aantrof op de website was verbluffend. Een groot aanbod aan verschillende producten met tal van mogelijkheden. Een wilt een voorbeeld horen? Zo kunt u eenvoudig reclamedoeken laten maken bij dit bedrijf. Dat werkt erg gemakkelijk, doordat u zelf direct u tekst kunt invoeren. Daarnaast kunt u ook logo’s of afbeeldingen uploaden, waardoor de reclamedoeken direct klaar zijn.

Maar uiteraard gaan de ontwerpen niet zonder wederhoor naar de drukker en krijgt u het laatste ontwerp te zien. U bepaalt uiteindelijk hoe de reclamedoeken eruit komen te zien, u bent namelijk de klant. En zoals u weet is de klant de koning. Ook bij Spandoekkerij.nl dus.

 

Verbazing

Wat me overigens wel verbaast, is dat Spandoekkerij met dubbel K wordt geschreven. Het meervoud van spandoek luidt spandoeken met een enkele K, dus waarom Spandoekkerij met dubbel K? Was dit simpelweg omdat Spandoekerij al een bestaand bedrijf is of is dit een ander slimmigheidje? Ik ben zeer benieuwd, maar ik merk dat ik nu afdwaal.

 

Waarom de beste?

U wilt waarschijnlijk horen waren Spandoekkerij.nl voor mij de beste webshop is op het gebied van reclamedoeken. Dat komt niet alleen door het indrukwekkende aanbod, maar ook door het gemak waarmee je door de website gaat. De navigatie over de site is goed geregeld, dus je springt gemakkelijk van het ene naar het andere menu. In vergelijking met de andere websites in deze branche, is Spandoekkerij.nl hiermee een stapje verder. Een groot pluspunt dus als je op zoek bent naar een aanbieder van reclamedoeken.

 

Levering

Over de levering van de reclamedoeken kan ik niet zoveel zeggen, omdat ik nog nooit een bestelling geplaatst heb op dit webadres. Ik kan hier dus niet over oordelen. Zijn er misschien partijen die wel eens een bestelling geplaatst hebben bij dit bedrijf? Als dat zo is, hoor ik het graag van u.