Een Galaxy Note 4 abonnement kopen, maar waar?

Reading time:

Een Galaxy Note 4 abonnement kopen: ik dacht dat het een makkelijkere opdracht was. Maar dat valt best tegen, aangezien een Galaxy Note 4 abonnement kopen haast wel via het internet moet gebeuren. Het probleem is echter dat er wel heel veel aanbieders zijn van dit prachtige toestel van Samsung. Wie helpt me verder, want ik zie door de bomen het bos niet meer.

 

Reguliere websites

Natuurlijk heb ik de reguliere websites al bezocht. De homepages van T-Mobile, Vodafone, Hollands Nieuwe, Hi, KPN en Telfort ken ik inmiddels op mijn duimpje. Maar bijna op al deze websites dien ik een aankoopbedrag te betalen voor de Samsung Galaxy Note 4. Juist daar heb ik niet zoveel zin in. Ik ben bereid om een duur Galaxy Note 4 abonnement kopen, maar ik heb geen zin om ook nog flink te moeten neertellen voor het toestel zelf.

 

Mijn zoektocht vervolgd

En dus heb ik mijn zoektocht vervolgd. Al snel kom je op duistere websites, waar je liever geen nieuwe telefoon aanschaft. Maar er zijn ook zat aanbieders die wel betrouwbaar zijn. En vaak zijn deze aanbieders net wat goedkoper dan de bedrijven zelf. Hoe dat komt weet ik niet, want je zou zeggen dat bedrijven als T-Mobile en Vodafone zelf lager kunnen zitten met de prijzen? Vaak is dit niet het geval. Wellicht dat die andere websites (bijvoorbeeld http://www.samsunggalaxynote4.net) toch tegen lagere prijzen kunnen inkopen. Ik tast wat dat betreft wel een beetje in het duister.

 

http://www.samsunggalaxynote4.net

Maar goed, verder met mijn zoektocht weer. Een Galaxy Note 4 abonnement kopen behoort tot de mogelijkheden op http://www.samsunggalaxynote4.net. Bij deze website had ik direct een goed gevoel, omdat het lijkt of deze gelieerd is aan Samsung zelf. Ook al is dit misschien niet het geval: de website oogt betrouwbaar en geeft veel informatie. Bijvoorbeeld over de nieuwe Samsung Galaxy Note 4. De teksten op de website vertellen me zelfs dat dit het toestel van dit jaar is. En met een beetje geluk is het volgend jaar ook nog altijd het beste toestel. Het maakt me in ieder geval nog enthousiaster om zo’n telefoon aan te schaffen. Nu nog even zeker weten of http://www.samsunggalaxynote4.net inderdaad het juiste adres is.

 

Een groot voordeel

Een groot voordeel is dat http://www.samsunggalaxynote4.net niet helemaal zelf het toestel en abonnement aanbiedt. De website heeft min of meer het zoekwerk voor me verricht. Net als bijvoorbeeld de Consumentenbond doet met het uitvogelen van de beste zorgverzekeringen. Ik zie dit als een groot voordeel, want blijkbaar heeft de website geen extra belangen bij een van deze aanbieders. Volgens http://www.samsunggalaxynote4.net ben ik nu het beste uit bij T-Moble voor het Galaxy Note 4 abonnement kopen. De aanschafprijs bestaat echter ook bij T-Mobile, alleen is die via deze website nog geen vijftig euro. Bij Hi ligt de aanschafprijs (de prijs exclusief de abonnementskosten) een stuk hoger. Bij deze provider betaalt u maar liefst 309 euro voor het toestel. Uiteraard liggen de maandelijkse abonnementskosten wel een stuk lager. Ontdek het allemaal zelf en surf naar de website http://www.samsunggalaxynote4.net.